Martijn rondt opleiding holistisch ademcoach af

Martijn rondt opleiding holistisch ademcoach af

Afgelopen maandag, 6 juli 2020, heeft Martijn van der Windt de opleiding tot holistisch ademcoach mogen afronden. Naast de Y.I.N, Wim Hof methode en FOI een hele gave aanvulling voor de praktijk. We gebruiken de ademhaling om te kunnen kijken naar patronen en overtuigingen. Om daarna te kunnen coachen naar ontwikkeling en persoonlijke groei.

Holistisch ademcoach

Holistisch in balans zijn. Dat betekent dat je je geestelijk, lichamelijk en emotioneel fit en gezond voelt. Een denkbeeld dat ervan uitgaat dat je lichaam, geest plus ziel één dynamisch geheel zijn en dus onderling nauw met elkaar verbonden.
Een Holistic Breathing ademcoach helpt zichzelf en anderen bij een gezonde persoonlijke en spirituele ontwikkeling door het begrijpen en bewust gebruiken van de ademhaling. 

Ademhalingsoefeningen

Ze helpen je lichamelijk te ontspannen en brengen rust in je hoofd. Zelfs een paar keer bewust diep in- en uitademen helpt al om rustiger te worden.
De adem is een krachtig instrument. Iedereen herkent dat de ademhaling stokt tijdens stress en verruimt tijdens ontspanning. Zo kunnen we in de adem lezen wat er met ons gebeurt. Door een aantal keer per dag een paar minuutjes je ademhaling te sturen waarbij je je uitademing bewust verlengt, activeer je het parasympatische zenuwstelsel.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *