Het verhaal van fysiotherapeute Anne

Het begon allemaal met de mannelijke schaatsers

Bij Anne begon het allemaal met de mannelijke schaatsers. “Ik heb altijd wel gesport en vond dit ook erg leuk. Schaatsen was mijn passie en in die tijd riep ik altijd dat ik masseuse wou worden bij de mannelijke schaatsers. Ik was nog heel jong, maar het leek mij altijd al mooi om mensen te kunnen helpen. Na de middelbare school koos ik voor de opleiding fysiotherapie. Mensen kunnen helpen, dat wou ik! Dat is dus iets wat altijd in mij heeft gezeten en ik heb eigenlijk ook nooit verder gekeken dan deze branche. Van jongs af aan dacht ik: fysiotherapie, dat wordt het. Dit begon dus allemaal bij de mannelijke schaatsers.”, aldus Anne.

Nadat Anne de opleiding Algemene Fysiotherapie had afgerond, was ze op zoek naar werk. “Ik kende toevallig een medewerker van Spectrum en riep ik een keer impulsief: ‘Als jullie nog iemand nodig hebben dan houd ik mij aanbevolen.’ Een tijdje later werd ik gebeld door Aad. Na een gesprek vroeg ik aan Aad of hij nog een sollicitatiebrief van mij nodig had. Dit was niet eens meer nodig. Het voelde meteen goed en ik had gelijk een klik met het team. In eerste instantie was het een contract voor een half jaar. Ondertussen zijn we alweer 8 jaar verder en ga ik nog steeds elke dag met een geweldig gevoel naar het werk.”, vertelt Anne.

Een helpende hand verlenen geeft voldoening

De variatie in het werk is iets wat Anne heel erg aanspreekt, maar ook de manier waarop ze als collega’s met elkaar omgaan. Deze hechte band tussen de collega’s is ook positief voor de patiënt. Anne vertelt: “We hebben een grote verscheidenheid aan patiënten, jong en oud met allerlei verschillende klachten of wensen. Wanneer je denkt dat een patiënt beter geholpen kan worden bij een andere collega met een ander specialisme kunnen wij dat erg makkelijk onderling bespreken. Want het gaat erom dat de patiënt op de beste manier geholpen wordt! Zo maken wij als team het plaatje compleet. Onze patiënten kunnen altijd de juiste hulp krijgen binnen onze praktijk door de grote verscheidenheid aan specialisaties.”

De toekomst van de helpende handen

Hoe Anne de toekomst van Spectrum ziet? “Doordat wij ervaren dat onze patiënten en klanten het erg prettig vinden dat ze bij ons terecht kunnen met al hun klachten en wensen willen wij ons blijven verbreden. Nieuwe specialisaties toevoegen zodat we nóg meer mensen kunnen helpen!”, vertelt Anne.

Helpende handen maakt mensen blij

“Wat ik vaak hoor van mijn patiënten is dat zij de gemoedelijke sfeer hier direct bij binnenkomst ervaren. Dat begint al bij mijn collega achter de balie die altijd op een vriendelijke en persoonlijke manier de mensen begroet. Wat ik ook hoor is dat de klanten de warme uitstraling van de praktijk als prettig ervaren. Het is niet strak, koud of kil, maar juist kleurrijk! De combinatie tussen de verschillende disciplines binnen één pand, dat maakt dat wij een heel groot aanbod kunnen bieden. Het belang van de patiënt staat bij ons altijd centraal.”, vertelt Anne met trots!

Anne Brouwer

Ons team

Martijn van Spectrum in Leeuwarden
Martijn van der Windt, praktijkhouder
Master sportfysiotherapeut
Aad van Spectrum in Leeuwarden
Aad van der Windt, praktijkhouder
Master sportfysiotherapeut
Lisanne van Spectrum in Leeuwarden
Lisanne Tilma
Master psychosomatisch (io) fysiotherapeut
Lenny van Spectrum in Leeuwarden
Lenny Diepenmaat
Master geriatriefysiotherapeut
Anne van Spectrum in Leeuwarden
Anne Brouwer
Fysiotherapeut
Annemieke van Spectrum in Leeuwarden
Annemieke Nuiten
Baliemedewerkster
Marga van Spectrum in Leeuwarden
Marga van der Windt
Baliemedewerkster
Joop van Spectrum in Leeuwarden
Joop Lusthof
Sportinstructeur
Sandra van Spectrum in Leeuwarden
Sandra Walterscheid
Sportinstructeur
Janneke van der Windt
Sportinstructeur
Jolanda Braaksma
Baliemedewerkster
Wesley Bakker
Sportinstructeur
Maarten Oerlemans
Sportinstructeur

Contact opnemen