Het verhaal van administratief medewerkster Marga

De brede ondersteuner

Ondertussen zit de hele familie al in de praktijk. Marga is de vrouw van eigenaar Aad, maar Spectrum is niet het typische familiebedrijf. Alle collega’s onderling vormen een hechte groep. Marga vertelt: “Het is het allermooiste om hier met z’n allen te zitten. Het is voor mij anders dan een gewoon bedrijf, omdat ik mijn dierbaren om mij heen heb. Samen maken we er wat moois van.”, vertelt Marga met een glimlach. Ook de collega’s onder elkaar zijn net een familie. “Iedere medewerker hier heeft zijn eigen kracht en ik ben daarin de brede ondersteuner. Om ervoor te zorgen dat zij hun werk goed kunnen doen. Binnen Spectrum weet je wat je aan elkaar hebt.”, aldus Marga.

Ingerold? Ik ben erin gesprongen!

Marga was er niet bij vanaf het begin. “Ik ben er veel later bij gekomen. Eerst was de praktijk op een andere locatie en was Aad mede-eigenaar. Daarna zijn ze hierheen verhuisd en uiteindelijk is Aad eigenaar geworden. Op dat moment ben ik erin gerold. Nee, ik ben er gewoon in gesprongen! Ik wilde het altijd al en nu kon het!”, vertelt Marga lachend.

Het zorgen voor mensen

Het zorgen voor mensen zit in het karakter van Marga. “Als omgeschoolde verpleegkundige ligt dit vakgebied mij ook. Dat is erg prettig!”, vertelt Marga. Bij Spectrum zit zij daarom echt op haar plek. Het brede aanbod van diensten zorgt voor een complete zorgaanpak. Marga vertelt: “Het is natuurlijk heel breed qua diensten. Dat is ook een grote kracht van Spectrum. Hier zijn altijd ideeën voor nieuwe dingen. We richten ons echt op innovatie, maar dat is ook wel nodig in deze tijd!”.

Gezellig en warm

Bij binnenkomst krijgen de bezoekers van Spectrum meteen al een goede indruk. Marga vertelt: “Wat ik hoor van mensen is dat de eerste indruk altijd gezellig en warm is. Ze voelen zich welkom.“. Dit sluit naadloos aan bij de persoonlijke aandacht die cliënten ontvangen. “Hier hebben we écht oog voor de mensen die binnenkomen. En dat geldt natuurlijk ook voor de therapeuten en instructeurs: warm en ontvankelijk.”, vertelt Marga met een brede glimlach.

Spectrum is absoluut anders dan anders

Marga ziet ook het grote verschil tussen Spectrum en andere sportscholen. “Het gaat er hier heel anders aan toe dan bij een grote sportschool. Absoluut anders! Ook met de sportlessen. Als ik zie hoe de intakes gaan, dan draait het echt om: wat is jouw vraag, wat wil jij bereiken? Want we bieden heel veel, maar luisteren naar het individu. We zijn dienstbaar. De focus ligt op wat je wél kunt. Ik doe zelf ook graag mee aan bepaalde lessen. Zodat ik mensen kan vertellen hoe het is. Uit eigen ervaring, geen verkooppraatje.”, aldus Marga. “Je komt dus binnen en je hebt iemand voor je die precies weet hoe de lessen verlopen en hoe het is om mee te doen. Je hoeft helemaal niet te presteren, gewoon lekker mee doen. Het sluit altijd aan bij de klant. Dat willen we ook zo door blijven zetten in de toekomst. De therapeuten moeten hun werk goed kunnen doen en de klanten moeten tevreden zijn.”

Marga van der Windt

Ons team

Martijn van Spectrum in Leeuwarden
Martijn van der Windt, praktijkhouder
Master sportfysiotherapeut
Aad van Spectrum in Leeuwarden
Aad van der Windt, praktijkhouder
Master sportfysiotherapeut
Lisanne van Spectrum in Leeuwarden
Lisanne Tilma
Master psychosomatisch (io) fysiotherapeut
Lenny van Spectrum in Leeuwarden
Lenny Diepenmaat
Master geriatriefysiotherapeut
Anne van Spectrum in Leeuwarden
Anne Brouwer
Fysiotherapeut
Annemieke van Spectrum in Leeuwarden
Annemieke Nuiten
Baliemedewerkster
Marga van Spectrum in Leeuwarden
Marga van der Windt
Baliemedewerkster
Joop van Spectrum in Leeuwarden
Joop Lusthof
Sportinstructeur
Sandra van Spectrum in Leeuwarden
Sandra Walterscheid
Sportinstructeur
Janneke van der Windt
Sportinstructeur
Jolanda Braaksma
Baliemedewerkster
Wesley Bakker
Sportinstructeur
Maarten Oerlemans
Sportinstructeur

Contact opnemen