Het verhaal van administratief medewerkster Annemieke

Uit een warm nest in een warm bad

Mijn passie is met mensen omgaan. Vind ik heerlijk en dat is eigenlijk altijd al zo geweest.”. Is haar antwoord als haar gevraagd wordt wat haar passie is. Annemieke vertelt verder: “Ik kom uit een heel warm nest, misschien is het daar allemaal begonnen. Ik kom namelijk uit een hele grote familie waar feesten altijd behoorlijk gevierd werden. Mijn basis is daardoor dus ontzettend warm, zorgzaam en goed geweest.

Het ‘nestje Spectrum’

Annemieke is bij Spectrum terecht gekomen, omdat haar zoon hier een tijdje stage heeft gelopen. “Tijdens zijn stageperiode was er net iemand nodig achter de balie en ik heb meteen gesolliciteerd. Kort daarna kon ik op gesprek komen en werd ik aangenomen.”, vertelt Annemieke met een grote glimlach. Inmiddels werkt ze er alweer zes jaar. “Voorheen heb ik veel telefoonwerk gedaan voor een klantenservice, maar ook gewerkt in een kledingzaak en als vertegenwoordiger. Uiteindelijk kwam ik dus bij Spectrum terecht en had ik er nog een baantje naast. Op gegeven moment was dat niet meer te combineren met mijn werk hier. Toen heb ik gekozen voor Spectrum.”, aldus Annemieke.

Als ik maar bij mensen ben

Ik koos voor Spectrum omdat ik hier ‘in dienst van’ kan zijn. Ik ben hier deel van een team en ik mag mensen een warm welkom heten. Dat vind ik echt heerlijk om te doen. Bij Spectrum zijn wij een team met dezelfde denkwijze en we ondersteunen elkaar. Echt een warm bad.”, vertelt Annemieke. Een baan opzeggen en kiezen voor Spectrum, dat is natuurlijk ook niet niks. Maar voor Annemieke was het een keus waar zij geen seconde over na hoefde te denken. “Ik had geen enkele twijfel over de keuze Spectrum, misschien zegt dat alles wel. Het doet wat met me als ik hier binnenstap.”, aldus Annemieke.

Ongelofelijk veel diensten

Spectrum is niet zomaar een fysiotherapiepraktijk. “Je hebt hier alles. Mensen worden hier écht geholpen. Dat zien wij achter de balie. De eerste paar keer komt iemand hier heel moeizaam binnen en binnen de kortste keren zien wij de verbeteringen. Geweldig om te zien!” Ook het karakter van Spectrum is noemenswaardig volgens Annemieke: “iedereen werkt met elkaar om de patiënt centraal te stellen. Ze zijn hier in goede handen.

 

Annemieke Nuiten

Ons team

Martijn van Spectrum in Leeuwarden
Martijn van der Windt, praktijkhouder
Master sportfysiotherapeut
Aad van Spectrum in Leeuwarden
Aad van der Windt, praktijkhouder
Master sportfysiotherapeut
Lisanne van Spectrum in Leeuwarden
Lisanne Tilma
Master psychosomatisch (io) fysiotherapeut
Lenny van Spectrum in Leeuwarden
Lenny Diepenmaat
Master geriatriefysiotherapeut
Anne van Spectrum in Leeuwarden
Anne Brouwer
Fysiotherapeut
Annemieke van Spectrum in Leeuwarden
Annemieke Nuiten
Baliemedewerkster
Marga van Spectrum in Leeuwarden
Marga van der Windt
Baliemedewerkster
Joop van Spectrum in Leeuwarden
Joop Lusthof
Sportinstructeur
Sandra van Spectrum in Leeuwarden
Sandra Walterscheid
Sportinstructeur
Janneke van der Windt
Sportinstructeur
Jolanda Braaksma
Baliemedewerkster
Wesley Bakker
Sportinstructeur
Maarten Oerlemans
Sportinstructeur

Contact opnemen